Onze missie

Wij bieden kwaliteitsbewuste klanten een lange termijn partnership aan, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.  Een partnership waarin het welslagen van elk project een absolute prioriteit geniet.

Centraal staan het uitwerken van duurzame oplossingen en diensten waarop wij fier kunnen zijn als team.

Wij willen een flexibele, dynamisch lerende en servicegerichte organisatie zijn met een open communicatie en met een focus op het opbouwen en delen van kennis en knowhow. Samen met erkende en complementaire toeleveranciers gebruiken wij de beste technologieën om tot innovatieve oplossingen te komen. Door betrokkenheid, ‘empowerment’ en individuele motivatie willen wij garant staan voor een uitgebreide klantenservice en creatieve oplossingen.

Automotive Parts Logistics heeft als onafhankelijke onderneming de ambitie om zowel nationaal als internationaal duurzame groei en meerwaarde te realiseren voor zijn klanten, zijn medewerkers, zijn toeleveranciers, zijn streek en zijn aandeelhouders, en dit met respect voor het individu, het milieu en de veiligheid.

We waken hierbij over professionaliteit, leverbetrouwbaarheid, correcte prijs, kwaliteit en flexibiliteit.

Door de aanwezige knowhow van producten en processen, kan en wil Automotive Parts Logistics een constructief en pro-actief partnerschap uitbouwen met zijn klanten. APL focust hierbij op klant- en resultaatgerichtheid en wil verbeteringsgericht werken.

Automotive Parts Logistics beschouwt haar klanten als partners. Wij streven altijd naar een langdurige, vaste relatie en blijven zoeken naar verbetering en optimalisatie. De toegepaste end-to-end-methodiek streeft ernaar gestroomlijnde processen te garanderen. Deze processen worden voortdurend geanalyseerd, geëvalueerd en geoptimaliseerd.

Onze filosofie wordt uitgedragen door gemotiveerde chauffeurs, bedienden en managers die klantbetrokkenheid hoog in het vaandel dragen.

Het resultaat: Automotive Parts Logistics is een betrouwbare en eervolle partner voor al uw logistieke activiteiten. Het bewijs hiervan vindt u terug in de vele langdurige relaties die we hebben opgebouwd met onze huidige partners.

Automotive Parts Logistics biedt  haar klanten optimale transport en warehousing oplossingen aan, ondersteund door performante systemen.

Dat doen we in een omgeving waarin onze medewerkers zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen, en waarin de aandeelhouders rendabele en consistente groei nastreven.